Női misztériumok - Utolsó kommentek
blfr4@https://blog.hu
©2024 blog.hu
https://eleuszisz.blog.hu/2007/08/31/marlenka/full_commentlist/1#c18061585
Válasz erre: Marlenka
2012-10-16T16:29:15+02:00
2012-10-16T16:29:15+02:00
marlenkacake
http://blog.hu/user/760257
Én ajánlom magamat azoknak, akiknek nincs idejük a sütésre, de mégis szeretnének finom marlenkát enni. <a rel="nofollow" href="http://www.marlenkacake.hu">www.marlenkacake.hu</a>
https://eleuszisz.blog.hu/2008/11/18/karacsonyi_keszulodes_avagy_a_nagy_urugy/full_commentlist/1#c14809300
Válasz erre: Karácsonyi készülődés, avagy a Nagy Ürügy
2011-10-28T12:17:00+02:00
2011-10-28T12:17:00+02:00
Jucus10
http://blog.hu/user/661768
Szia, <br />
<br />
Nagyon szeretnék regisztrálni, de a link nem működik. :( Az írja ki, hogy a kiszolgáló nem található.<br />
Rákerestem a gugliban is, de úgy se műxik. <br />
Segítenél?<br />
<br />
Köszi,<br />
Jucus
https://eleuszisz.blog.hu/2008/10/04/borostyan_repkeny/full_commentlist/1#c13554895
Válasz erre: Borostyán, repkény
2011-05-23T11:19:54+02:00
2011-05-23T11:19:54+02:00
bedtime story
http://blog.hu/user/274946
Nekünk is mindkét oldalról borostyán borítja a kert kerítését. Balról sötétzöld, jobbról cirkás levelü. Már szinte nem is tudok mit kezdeni vele, mert csak nö és nö... Lehet 2-3 év és teljeseb elszabadul a vegetáció? Lehet nem kellene rendszeresen metszenem? Amúgy télen nyáron gyönyörü, és olyan, mintha egy dzsungelben lennénk.
https://eleuszisz.blog.hu/2008/09/15/mindenfele_almalekvar/full_commentlist/1#c11199837
Válasz erre: Mindenféle almalekvár
2010-10-04T19:48:09+02:00
2010-10-04T19:48:09+02:00
lilalány
http://blog.hu/user/451506
Nagyon csodásak a lekvárjaid. Én is csináltam almalekvárt, egyelőre fahéjasan. Viszont ami hihetetlen finom lett az a körtelekvár. Valami mézesmázos finomságos.:D Szerintem abból lesz mégegy kör, de legközelebb rakok bele őrölt szegfűszeget is. Neked van hozzá valami egyéb ötleted?
https://eleuszisz.blog.hu/2007/08/08/malyva_fresz/full_commentlist/1#c11066804
Válasz erre: Mályva, frész
2010-09-20T19:00:21+02:00
2010-09-20T19:00:21+02:00
Eszkimoo
http://blog.hu/user/360112
Nem voltam elég figyelmes: itt áll fennebb egy hálószoba fotó :)) <br />
Valami ilyesmit képzeltem el :) <br />
Azonban kiegészítőkkel megtörni kis pasztell zöldessel... mi a véleményed?
https://eleuszisz.blog.hu/2007/08/08/malyva_fresz/full_commentlist/1#c11066650
Válasz erre: Mályva, frész
2010-09-20T18:44:56+02:00
2010-09-20T18:44:56+02:00
Eszkimoo
http://blog.hu/user/360112
Szia Démétér,<br />
<br />
Annak reményében írok, hogy még így 2010-ben is eljut hozzád ez a komment, ami tulajdonképp egy kérés lenne :)<br />
<br />
Azonban berendezésre kerülő hálószobánk meghatározó színe lesz a mályva. Nagyon kellemes színű, finom tapintású anyagot sikerült beszereznem ami a sötétítő, ágyterítő lesz. Amit még tudok, hogy a padlószőnyeg csontszínű (krémes, fehéres árnyalat), a nyílászárók, franciaány, szekrények meg barna színűek. Nos, ehhez, milyen színű falat javasolsz? :)<br />
<br />
Köszönöm előre is, ha időt sikerül fordítanod rám ,örülnék a tanácsodnak :)<br />
<br />
Üdvözlettel: Rita
https://eleuszisz.blog.hu/2008/09/15/mindenfele_almalekvar/full_commentlist/1#c8023705
Válasz erre: Mindenféle almalekvár
2009-12-16T23:49:37+01:00
2009-12-16T23:49:37+01:00
Fehérnyúl
http://blog.hu/user/134796
Megcsináltam a narancsos almalekvárt ma. Eddig nagyon finom, remélem így is marad. Kb. két órán keresztül főztem és semmi fix-et és tartósítószert nem tettem bele. Kb. 1,5 liter lett belőle, ha valakit érdekel a mennyiség. Remélem semmi baja nem lesz.
https://eleuszisz.blog.hu/2007/11/10/karacsonyfa_es_tukor/full_commentlist/1#c7982331
Válasz erre: Karácsonyfa és tükör
2009-12-13T11:42:38+01:00
2009-12-13T11:42:38+01:00
Pocak mester
http://blog.hu/user/332922
Az első képen az a "fa" alumínium dobozokból van kitéve ^^
https://eleuszisz.blog.hu/2008/10/23/csikos_mezes_szeletek/full_commentlist/1#c7793578
Válasz erre: Csíkos mézes szeletek
2009-11-26T13:31:41+01:00
2009-11-26T13:31:41+01:00
szöszkehölgy
http://blog.hu/user/326683
Húú én most itt a melóban nagyon éhes vagyok, erre egy ilyen képbe futok... Még jó, hogy épp az előbb fogadtam örörk hűséget az egészséges életmódnak. :)<br />
Nehéz ez... a süti pedig elképesztően gusztusosan néz ki.
https://eleuszisz.blog.hu/2007/10/19/likorok_italok/full_commentlist/1#c7759631
Válasz erre: Likőrök, italok
2009-11-23T14:10:37+01:00
2009-11-23T14:10:37+01:00
kupono
http://blog.hu/user/359346
Szia!<br />
<br />
Karácsonyra kávélikőrt szeretnék csinálni, csak azt nem tudom, hogy mikor kezdjem el, szóval, hogy mennyi ideig kell 2 naponta összerázogatni..Előre is köszi a segítséget! Anna
https://eleuszisz.blog.hu/2007/08/31/marlenka/full_commentlist/1#c7406043
Válasz erre: Marlenka
2009-10-19T15:53:49+02:00
2009-10-19T15:53:49+02:00
Dr.Timi
http://blog.hu/user/341736
Sziasztok! Többen írtátok, hogy problémát okoz a krém elkészítése. Íme egy megoldás: a vajjal kikevert sűrített tejhez keverek vaníliapudingot amit elozoleg elkészítette : 2 vaníliapuding + 6dl tej+4e.k. cukor. A pudingtol nem fog folyni a krém és lágyabb, krémesebb lesz. Nagyon finom.
https://eleuszisz.blog.hu/2007/10/19/oktober_es_disztok/full_commentlist/1#c7399257
Válasz erre: Október és dísztök
2009-10-18T21:20:10+02:00
2009-10-18T21:20:10+02:00
jéel
http://blog.hu/user/65195
Tényleg szépek, én is beszállok a közösbe egy fotómmal:<br />
<br />
<a rel="nofollow" href="http://laci.blog.hu/2009/10/18/halloween_2062">laci.blog.hu/2009/10/18/halloween_2062</a>
https://eleuszisz.blog.hu/2007/07/23/bemutatkozas_54/full_commentlist/1#c6781975
Válasz erre: Bemutatkozás
2009-08-14T14:54:46+02:00
2009-08-14T14:54:46+02:00
Janus12 (törölt)
http://blog.hu/user/278392
Szerintem is folytathatnád!!!<br />
:-)
https://eleuszisz.blog.hu/2007/08/07/mezes_chilis_csirke_sult_tesztaval/full_commentlist/1#c6242255
Válasz erre: Mézes-chilis csirke sült tésztával
2009-06-19T13:55:16+02:00
2009-06-19T13:55:16+02:00
Kopi Luwak (törölt)
http://blog.hu/user/266379
Nyami nyami!! Most fogom elkészíteni. Köszi! :)
https://eleuszisz.blog.hu/2007/07/23/bemutatkozas_54/full_commentlist/1#c5762460
Válasz erre: Bemutatkozás
2009-05-05T18:13:11+02:00
2009-05-05T18:13:11+02:00
Emylia Green
http://blog.hu/user/262281
Üdv!<br />
Elbűvölő a blogod, szerintem érdemes lenne folytatnod. Lécci, lécci, lécci... :)<br />
Szép napot!
https://eleuszisz.blog.hu/2007/07/23/bemutatkozas_54/full_commentlist/1#c5588162
Válasz erre: Bemutatkozás
2009-04-18T17:30:50+02:00
2009-04-18T17:30:50+02:00
Emylia Green
http://blog.hu/user/262281
Üdv, szerintem te boszi vagy! De a szimpatikusabb fajta! :) Tetszik a blogod!<br />
Áldott légy!
https://eleuszisz.blog.hu/2007/07/14/voros_karakterek/full_commentlist/1#c4945898
Válasz erre: Vörös karakterek
2009-02-20T13:35:00+01:00
2009-02-20T13:35:00+01:00
Esernyőstündér (törölt)
http://blog.hu/user/103492
én is természetes vörös vagyok... engem igen irritál a festett vörös haj, talán mert kevés nőnek áll jól, nagyon kevésnek.
https://eleuszisz.blog.hu/2007/08/31/marlenka/full_commentlist/1#c4438698
Válasz erre: Marlenka
2009-01-07T21:13:55+01:00
2009-01-07T21:13:55+01:00
Nelu
http://blog.hu/user/211782
Sűrített tej 397 gr-os dobozban mostanában elég sok helyen kapható. Keressetek rá: <a rel="nofollow" href="http://www.">www.</a> hunorkatej.hu, kapcsolati oldal
https://eleuszisz.blog.hu/2008/10/23/csikos_mezes_szeletek/full_commentlist/1#c4357254
Válasz erre: Csíkos mézes szeletek
2008-12-28T20:51:25+01:00
2008-12-28T20:51:25+01:00
ysuysi
http://blog.hu/user/204752
Köszi szépen, nagyon finom VOLT :) <br />
talán egy jó tanács aki most csinálja, hogy a legjobb csokipudingbol csinálja, mert én Lavi bácsi féléből csináltam, de az inkább csak kakaósnak nevezhető... Talán a Dr Oetker jobb választás lett volna. Legközelebb azzal is kipróbálom.
https://eleuszisz.blog.hu/2008/10/23/csikos_mezes_szeletek/full_commentlist/1#c4320828
Válasz erre: Csíkos mézes szeletek
2008-12-22T10:18:10+01:00
2008-12-22T10:18:10+01:00
Démétér
http://blog.hu/user/41275
Szia Zsuzsi! Tedd a hűtőbe nyugodtan, átpuhul ott is. Tálalás előtt pár órával vedd ki, és akkor tedd rá a csokimázat. Sok sikert és jó étvágyat hozzá :) Boldog karácsonyt!
https://eleuszisz.blog.hu/2008/10/23/csikos_mezes_szeletek/full_commentlist/1#c4319626
Válasz erre: Csíkos mézes szeletek
2008-12-22T00:24:40+01:00
2008-12-22T00:24:40+01:00
ysuysi
http://blog.hu/user/204752
huu, múltkor még simán tudtam írni kommentet.. node, regisztráltam, meg amit kellett, a nevem a kapkodásban sikerült is elírni... :)<br />
szóval: megcsináltam ma a sütit, (eléggé kezdő vagyok, vagy 6 órámba telt) izgulok, hogy milyen, de ugye az majd csak két nap múlva derül ki :D<br />
addig hova tegyem? fridzsibe? v ne túl hideg helyre mert akkor nem puhul meg? és a csokimázat mikor tegyem rá? mert ha most teszem, akkor nem tudom letakarni, mert ugye beleragadna a celofán. Ti hogy csináltátok? <br />
Köszi előre is a tanácsokat! :)<br />
zsuzsi
https://eleuszisz.blog.hu/2007/10/24/pralinek/full_commentlist/1#c4315295
Válasz erre: Pralinék, bonbonok
2008-12-21T13:44:11+01:00
2008-12-21T13:44:11+01:00
Démétér
http://blog.hu/user/41275
Kedves Éva!<br />
Hű, köszönöm a leveled, nem is gondoltam, hogy ilyen messziről is olvasnak :) Elnézést, a mértékegységeket pontosabban is írhattam volna. Tíz dekát csomagolnak nálunk egy zacskóba.
https://eleuszisz.blog.hu/2007/10/24/pralinek/full_commentlist/1#c4315236
Válasz erre: Pralinék, bonbonok
2008-12-21T13:31:08+01:00
2008-12-21T13:31:08+01:00
eva0712
http://blog.hu/user/204508
Kedves Déméter!<br />
Szeretném megkérdezni, hogy a "csokoládés áfonyaság" receptben hány deka az egy csomag áfonya? Kanabában élek és nézegetem a receptjeidet, így sajnos nem tudom , hogy az otthoni csomagok mennyit rejtenek magukba. <br />
Karácsonyra sok bonbont csinálok ajándékba is, és ez a recept nagyon érdekel! <br />
Válaszod előre is köszönöm! Kívánok nagyon Kellemes Ünnepeket! Montreálból Éva
https://eleuszisz.blog.hu/2008/10/01/bogrek_szilkek_cseszecskek/full_commentlist/1#c4197614
Válasz erre: Bögrék, szilkék, csészécskék
2008-12-09T11:04:17+01:00
2008-12-09T11:04:17+01:00
Évica
Sziasztok!Nagyon tetszik a blog:)<br />
<br />
Muszáj volt "tollat "ragadnom,mert beleszerettem abba a barna kévés és a lila teás csészébe!Nem tudja nekem megmondani valaki,hogy hol szerezhetek ilyet?<br />
Köszi előre is!
https://eleuszisz.blog.hu/2007/08/31/marlenka/full_commentlist/1#c4190155
Válasz erre: Marlenka
2008-12-08T16:32:59+01:00
2008-12-08T16:32:59+01:00
Minerva
A lapokat meg kell locsolni sütés után kávés/konyakos lével és úgy is 3napig kell állni hagyni!így lesz puha
https://eleuszisz.blog.hu/2007/07/14/voros_karakterek/full_commentlist/1#c4173375
Válasz erre: Vörös karakterek
2008-12-06T16:14:49+01:00
2008-12-06T16:14:49+01:00
Zsu
én is természetes vörös vagyok... a szavaid érezhetően simogatták a lelkem :) köszönöm.
https://eleuszisz.blog.hu/2008/10/19/adventi_sutemenyek/full_commentlist/1#c4160144
Válasz erre: Adventi sütemények
2008-12-05T09:01:10+01:00
2008-12-05T09:01:10+01:00
Viki
Köszönöm!
https://eleuszisz.blog.hu/2008/11/18/karacsonyi_keszulodes_avagy_a_nagy_urugy/full_commentlist/1#c4158211
Válasz erre: Karácsonyi készülődés, avagy a Nagy Ürügy
2008-12-04T22:19:18+01:00
2008-12-04T22:19:18+01:00
Vera
Hali!<br />
<br />
Gratulálok a bloghoz! Nagyon hasznos! Feliratkoztam a tanfolyamra, sok hasznos tippet kaptam.<br />
<br />
Két kérdés:<br />
1. Ajándékcsomagolási tippek is ugye lesznek a leckében. Szeretném megtanulni a helyes, igényes elkészítését azoknak a szép dobozoknak, amik mindig vannak az amerikai filmekben. :) Azokat majd meg tudod mutatni?<br />
2.A Stollen (drezdai kalács) receptjét sztem érdemes lenne minél több emberrel megismertetni. Mi a múlthéten készítettül el anyukámmal, és isteni! Olyan, mint a püspökkenyér, csak még jobban fel van dúsítva és kenyérformája van.<br />
3. Én csak harmincadikán iratkoztam fel, remélem mindegyik leckédet megkaphatom!<br />
<br />
Előre is köszönöm! Remélem nagyon nem fárasztottalak!<br />
Még 1x gratula!<br />
<br />
Pusy: Vera
https://eleuszisz.blog.hu/2007/10/24/pralinek/full_commentlist/1#c4155409
Válasz erre: Pralinék, bonbonok
2008-12-04T17:34:03+01:00
2008-12-04T17:34:03+01:00
Démétér
http://blog.hu/user/41275
Köszönöm! :) Nem tudom, sajnos, sosem ettem vagy csináltam még olyat - csak az illatát szoktam élvezni az utcán.
https://eleuszisz.blog.hu/2008/10/19/adventi_sutemenyek/full_commentlist/1#c4155402
Válasz erre: Adventi sütemények
2008-12-04T17:33:18+01:00
2008-12-04T17:33:18+01:00
Démétér
http://blog.hu/user/41275
Szia! Két húszdekás táblát.
https://eleuszisz.blog.hu/2008/10/19/adventi_sutemenyek/full_commentlist/1#c4144514
Válasz erre: Adventi sütemények
2008-12-03T19:18:44+01:00
2008-12-03T19:18:44+01:00
Viki
A "két nagy tábla" az két 10, vagy két 20 dkg-os táblát jelent?
https://eleuszisz.blog.hu/2007/10/24/pralinek/full_commentlist/1#c4144368
Válasz erre: Pralinék, bonbonok
2008-12-03T19:02:07+01:00
2008-12-03T19:02:07+01:00
Gyöngyi
Kedves Déméter! <br />
Fantasztikus az oldalad, a receptjeid, mindaz, ami a soraidból sugárzik! Gratulálok mindehhez!<br />
Azt szeretném megkérdezni Tőled, nem tudnád-e megírni az utcákon is árult fahéjas pirított mandulának a receptjét? A lányom nagyon szeretné, hogy csináljak neki, meg is próbáltam, de nem lett az igazi. Mi lehet a trükkje? Köszönöm, ha válaszolsz! Szeretettel üdvözöllek! Gyöngyi
https://eleuszisz.blog.hu/2008/11/18/karacsonyi_keszulodes_avagy_a_nagy_urugy/full_commentlist/1#c4056167
Válasz erre: Karácsonyi készülődés, avagy a Nagy Ürügy
2008-11-25T16:26:16+01:00
2008-11-25T16:26:16+01:00
allasaneten
http://blog.hu/user/192715
Köszi, feliratkoztam!
https://eleuszisz.blog.hu/2008/09/21/kandirozott_gyomber/full_commentlist/1#c4021385
Válasz erre: Kandírozott gyömbér
2008-11-21T18:19:02+01:00
2008-11-21T18:19:02+01:00
tarkanyi zsofia
a konyak helyett inkabb 99 fokos duplan finomitott szeszszel higisd fel azokat a likoroknek szant szirupokat mert a konyak erzodik nagyon es elveszi az izet az izesitett szirupoknak.a gyombert le kell reszelni majd ugy fozni meg ugy jobban kiadja az izet Boldog karacsonyt.
https://eleuszisz.blog.hu/2007/08/25/kortes_menu/full_commentlist/1#c4003685
Válasz erre: Körtés menü
2008-11-20T09:20:59+01:00
2008-11-20T09:20:59+01:00
Rozsnyai Júlia
Szióka!<br />
Ez egyszerűen merénylet .Nem tudok ellenálni, meg fogom sütni. Egyébként is imádom a körtét, de ezek a receptköltemények teljesen lázba hoztak.<br />
Gratulálok a recepthez és a stílushoz!
https://eleuszisz.blog.hu/2007/11/05/kandirozott_narancshej/full_commentlist/1#c3955436
Válasz erre: Kandírozott narancshéj
2008-11-15T09:15:50+01:00
2008-11-15T09:15:50+01:00
klematisz
Mmmm, nagyon finom és istenien illatozik a kandírozott narancshéj, én is szoktam készíteni :)
https://eleuszisz.blog.hu/2008/09/21/utcai_lampas/full_commentlist/1#c3955416
Válasz erre: Utcai lámpás
2008-11-15T09:06:40+01:00
2008-11-15T09:06:40+01:00
klematisz
Nagyon hangulatosak ezek a kovácsoltvas lámpák, mindig is arról ábrándoztam, hogy majd egyszer egy olyan házban fogok lakni, amely terakottaszínűre van festve és a kertre néző falon (mert kert is lesz, persze!) ilyen hangulatos lámpácskák világítanak majd, miközben a barátokkal éjszakába nyúló érdekfeszítő beszélgetést folytatunk egy pohár finom vörösbor és halk jazz zene mellett....:) Na, nem is folytatom tovább...
https://eleuszisz.blog.hu/2008/09/23/likorok_gyumolcsbol/full_commentlist/1#c3955406
Válasz erre: Likőrök gyümölcsből
2008-11-15T09:02:16+01:00
2008-11-15T09:02:16+01:00
klematisz
Nyam-nyam...az a narancslikőr....én például kifejezetten szeretem az édes likőröket, úgyhogy ez egy hasznos recept lesz nekem :)
https://eleuszisz.blog.hu/2008/10/19/adventi_sutemenyek/full_commentlist/1#c3949614
Válasz erre: Adventi sütemények
2008-11-14T13:49:56+01:00
2008-11-14T13:49:56+01:00
klematisz
Nekem ez az adventi keksz nagyon kacsingat már... Nézem, nézem, gyűjtöm a bátorságom, aztán majd az ünnepekre el fogom készíteni. Szólok majd az eredményről :)
https://eleuszisz.blog.hu/2007/10/19/likorok_italok/full_commentlist/1#c3907295
Válasz erre: Likőrök, italok
2008-11-10T20:21:16+01:00
2008-11-10T20:21:16+01:00
Juttka
Nagyon köszönöm a megnyugtató, gyors választ! Neked is további izgalmas, kellemes készülődést!
https://eleuszisz.blog.hu/2007/10/19/likorok_italok/full_commentlist/1#c3905162
Válasz erre: Likőrök, italok
2008-11-10T16:57:22+01:00
2008-11-10T16:57:22+01:00
Démétér
http://blog.hu/user/41275
Szia! Egyrészt tisztulni fog még, és majd a szűrés is tisztít rajta, másrészt bizony kevésnek tűnik az alkohol. A háromliteres üveget teljesen felöntöm, sőt - időnként a nem sokkal több cucchoz az ötliterest is feltöltöm. Ne aggódj, mert utólag is hozzáöntheted majd a hiányzó alkoholt, legfeljebb nem lesz annyira gyümölcsös-fűszeres az íze. Karácsony előtt egy héttel már szűrheted.
https://eleuszisz.blog.hu/2007/10/19/likorok_italok/full_commentlist/1#c3903027
Válasz erre: Likőrök, italok
2008-11-10T14:33:51+01:00
2008-11-10T14:33:51+01:00
Juttka
Szia!<br />
A hétvégén megcsináltam a karácsonyi pálinkát és ezzel kapcs.ban lenne néhány kérdésem...Az aszaltgyümiktől és a belecsavart narancs, ill. citromhéjtól eléggé zavaros, vagy hogy is mondjam...szóval "reménytelen" színe van! Ez fog változni, tisztul valamennyit, vagy jobb, ha felkészülünk rá, hogy "ez ilyen" és az íze, illata kárpótol majd a kevésbé szép külsőért? Te amint írod, a 3 literes üveget teljesen feltöltöd pálinkával a receptben írt hozzávalókhoz? Mert arra gyanakszom, hogy én kevés alkoholt öntöttem a fele mennyiségű aszaltgyümölcsre, fűszerekre.Utólag még lehet, hogy fel kellene töltenem egy kis szesszel!? Egészen karácsonyig hagyjam érni, vagy már előbb leszűrjem?<br />
Nagyon köszi előre is a segítségedet! Jutka<br />
<br />
https://eleuszisz.blog.hu/2008/10/27/nemtudomkak/full_commentlist/1#c3871871
Válasz erre: Nemtudomkák
2008-11-06T19:39:43+01:00
2008-11-06T19:39:43+01:00
Zsibrák
http://blog.hu/user/20148
Öhm, én a bal oldali hölgyeményt úriembernek látom... Elbájolónak, törékenynek, úriembernek...<br />
És igen, szerintem is rokonszenves párocska :)
https://eleuszisz.blog.hu/2008/09/15/mindenfele_almalekvar/full_commentlist/1#c3858141
Válasz erre: Mindenféle almalekvár
2008-11-05T17:18:30+01:00
2008-11-05T17:18:30+01:00
Szilvi
Szia Démétér,<br />
<br />
talán buta kérdés, de ha most megcsinálom a narancsos almalekvárt, az mondjuk pár nap múlva már fogyasztható?
https://eleuszisz.blog.hu/2008/10/12/churchhella/full_commentlist/1#c3850673
Válasz erre: Churchkhela
2008-11-05T08:55:40+01:00
2008-11-05T08:55:40+01:00
hewa
http://blog.hu/user/186358
Démétér,ahogy a tudásodat kincseidet adod másoknak,szívből szeretettel,ezért csak köszönet jár.Örülök,hogy egy ennyire színes sok oldalú blogra leltem. Sokat fogok nálad időzni,az már biztos.<br />
Én is tudok egy mustkolbász receptet,de a fotón szerintem,és az itt lakó törököket komoly nyelvi nehézség árán meginterjúvolva nem az van.A recept,a VALÓDI MAGYAR SZAKÁCS KÖNYV ZILAHY ÁGNES 325.oldal.Ha érdekel,szívesen elküldöm.Na tehát,a must kolbász az egy eléggé sötét,barna,esetleg kívülről porcukorban megforgatott valami,állagra kemény,eléggé keleties ízvilág,a mustos íz nem igazán érezhető,inkább csak a cukros lisztes valami.Én nem voltam tőle elájulva.Ja...!-és nem lehet szobahőn tárolni mert megolvad,és hűtőben sem,mert ott a párától kerül problémás helyzetbe.Száraz hűvös kamra.<br />
Tehát,ha olyat szeretnél mint a fotón,akkor próbáld meg gyakorlatilag kandírozni egy nagyon sűrű gyümölcs,vagy szőlőcukor víz helyett must vagy szőlőlé szirupban többször áthúzni,közte mindig szellős helyen száritani,a végén,ha nagyon ragadna,illetve hogy ne kristályosodjon ki,porcukorban meghempergetni nagyon vékonyan,amit utána le tudsz törölni hogy az átlátszóság megmaradjon.Ételfesték nem hiszem,hogy kell bele,mert maga a szárított gyömölcs,(ha nem házi!) már kapott mindenféle vegyi cuccot amitől szép a színe,és meg is marad olyannak.Aztán a képen sem zöld a dió,de ez nyilván egyéni.És még egy,a spárgát,vékonyan óvatosan be lehet olajozni,hogy alkalomadtán esztétikusabban lehessen tőle megválni.<br />
Na ez jó hosszú lett,de remélem segített valamit.Most hozzálátok én is,ha elkészült jelentek.<br />
https://eleuszisz.blog.hu/2008/10/12/churchhella/full_commentlist/1#c3777983
Válasz erre: Churchkhela
2008-10-29T09:43:14+01:00
2008-10-29T09:43:14+01:00
Tóth Brigitta
Én a vidék íze havi újságban találkoztam vele, csak nem emlékszem, az októberi vagy novemberi számban.<br />
<br />
Mustkolbász valóban.<br />
<br />
<a rel="nofollow" href="http://www.geomedia.hu/node/6">www.geomedia.hu/node/6</a><br />
<br />
https://eleuszisz.blog.hu/2008/10/27/nemtudomkak/full_commentlist/1#c3770059
Válasz erre: Nemtudomkák
2008-10-28T14:58:50+01:00
2008-10-28T14:58:50+01:00
Hecuba
Hú, nagyon tetszenek ezek a figurák! A Fórumozok által belinkelt oldalak szerint nem is olyan drága (persze ez is nézőpont kérdése...), de én Amerikából soha többet nem rendelek semmit. <br />
https://eleuszisz.blog.hu/2008/10/27/nemtudomkak/full_commentlist/1#c3769720
Válasz erre: Nemtudomkák
2008-10-28T14:39:44+01:00
2008-10-28T14:39:44+01:00
cinnamon
Jé, sorompólábú hölgy :-)
https://eleuszisz.blog.hu/2008/09/21/kandirozott_gyomber/full_commentlist/1#c3766532
Válasz erre: Kandírozott gyömbér
2008-10-28T11:33:22+01:00
2008-10-28T11:33:22+01:00
Répa
Köszönöm a választ! Akkor szerintem kipróbálom a borpárlatos brandyket. (A szesz+aroma összetételt amúgy is messze kerülöm, brrr.) Nagyon izgatott vagyok :)
https://eleuszisz.blog.hu/2008/10/27/nemtudomkak/full_commentlist/1#c3759413
Válasz erre: Nemtudomkák
2008-10-27T17:42:31+01:00
2008-10-27T17:42:31+01:00
Démétér
http://blog.hu/user/41275
Köszi, ezekért nagyon hálás vagyok!
https://eleuszisz.blog.hu/2008/10/27/nemtudomkak/full_commentlist/1#c3759298
Válasz erre: Nemtudomkák
2008-10-27T17:30:44+01:00
2008-10-27T17:30:44+01:00
fórumozok
<a rel="nofollow" href="http://www.fiddlesticksdallas.com/K/krinkles_christmas_figures_by_patience_b.htm">www.fiddlesticksdallas.com/K/krinkles_christmas_figures_by_patience_b.htm</a><br />
<br />
<a rel="nofollow" href="http://www.imaginarykingdom.com/catalog/PatienceBrewster/PBChristmasKrinkles.asp">www.imaginarykingdom.com/catalog/PatienceBrewster/PBChristmasKrinkles.asp</a>
https://eleuszisz.blog.hu/2008/09/15/mindenfele_almalekvar/full_commentlist/1#c3756779
Válasz erre: Mindenféle almalekvár
2008-10-27T14:17:11+01:00
2008-10-27T14:17:11+01:00
Démétér
http://blog.hu/user/41275
Nem kell ledarálni, és nem butaság a kérdés. Más is kérdezte már, lehetett volna annyi eszem, hogy beleírom a receptbe... Na majd most :)
https://eleuszisz.blog.hu/2008/09/21/kandirozott_gyomber/full_commentlist/1#c3756749
Válasz erre: Kandírozott gyömbér
2008-10-27T14:14:44+01:00
2008-10-27T14:14:44+01:00
Démétér
http://blog.hu/user/41275
Szia Répa!<br />
<br />
Sebaj, válaszolok itt :)<br />
<br />
A likőröknek legalább hat, legfeljebb tizenkét hetet jó állniuk, tehát most teljesen megfelel elkészíteni őket.<br />
<br />
A konyak, az drága, hát ez így van sajnos. Metaxát talán kevésbé, de brandyket meg lehet próbálni, tényleg, nyugodtan. A párszáz-forintos kategóriát nem nagyon ajánlom, de itt már vannak elviselhető árú termékek is. A narancslikőr amúgy nem sértődős, szóval a borpárlatokkal jóban lesz :)
https://eleuszisz.blog.hu/2008/10/23/csikos_mezes_szeletek/full_commentlist/1#c3756701
Válasz erre: Csíkos mézes szeletek
2008-10-27T14:11:41+01:00
2008-10-27T14:11:41+01:00
Démétér
http://blog.hu/user/41275
Husi, köszönöm szépen :))<br />
<br />
Köszönöm a pécézéseket, mindenfelé szét fogok nézni, megígérem :) Kedvesek vagytok!
https://eleuszisz.blog.hu/2008/10/23/csikos_mezes_szeletek/full_commentlist/1#c3755005
Válasz erre: Csíkos mézes szeletek
2008-10-27T12:12:54+01:00
2008-10-27T12:12:54+01:00
Tina
Kukkants be a scrap-blogomba, van ott Neked valami!:-)
https://eleuszisz.blog.hu/2008/01/15/a_ruhak_illata/full_commentlist/1#c3749051
Válasz erre: A ruhák illata
2008-10-26T19:42:40+01:00
2008-10-26T19:42:40+01:00
fórumozok
méghogy nem? ... délután szemrevételeztem az élelmiszermoly-csapdáimat ... 10-en ragadtak két hét alatt a gyilkos ragasztóba :(
https://eleuszisz.blog.hu/2007/08/31/marlenka/full_commentlist/1#c3748078
Válasz erre: Marlenka
2008-10-26T18:28:49+01:00
2008-10-26T18:28:49+01:00
Csokis Marlenka
Szia!<br />
<br />
Ilyet találtam a neten: Készíted a krémet, vagyis a <br />
sűrített tejet dobozzal együtt három órán át főzöd. A kihűlt dobozt ki kell nyitni és barna és kásás benne a sűrített tej. Ezt kell kikeverni a vajjal simára, homogénre. Ekkor vagy a mogyorót és a konyakot - ez az autentikus - vagy CSOKOLÁDÉT kell keverni bele. <br />
<br />
Én nem próbáltam, de remélem működik. Hajrá! :)
https://eleuszisz.blog.hu/2008/09/21/kandirozott_gyomber/full_commentlist/1#c3747035
Válasz erre: Kandírozott gyömbér
2008-10-26T16:58:56+01:00
2008-10-26T16:58:56+01:00
Répa
Csak tudnám, miért a gyömbérhez írtam ezt kommentbe, és miért nem a likőrökhöz?? Bocsánat...
https://eleuszisz.blog.hu/2008/09/21/kandirozott_gyomber/full_commentlist/1#c3746876
Válasz erre: Kandírozott gyömbér
2008-10-26T16:45:12+01:00
2008-10-26T16:45:12+01:00
Répa
Szia Démétér!<br />
<br />
Karácsonyi likőr recepteket kerestem, és úgy látom, meg is találtam. :) Az lenne a kérdésem, hogy ha most készítem el ezeket, tehát szűk két hónapot tudnak állni fogyasztás előtt (karácsonyi ajándéknak szánom őket), az még belefér? Nem szeretném, ha nem lenne jó ízük addigra.<br />
<br />
Illetve még a konyakkal kapcsolatban kérdeznék. A múltkoriban konyakot akartam venni, életemben először, és meglepetten tapasztaltam, hogy amire Cognac van írva, azt aranyárban árulják. Ha olyat választok, amire ugyan nincs Cognac írva, viszont borpárlatból készül, az még konyaknak számít? Pl a végén Metaxát vettünk, de őszintén szólva nem tudom, hogy ez konyaknak számít-e. A narancslikőr nem sértődik meg, ha ilyet töltök bele?<br />
<br />
Nagyon megköszönöm, ha válaszolsz! És hadd mondjam el én is, mennyire tetszik a blogod, megmelengeti az embert egy ilyen hideg őszi délutánon :)
https://eleuszisz.blog.hu/2008/10/23/csikos_mezes_szeletek/full_commentlist/1#c3741171
Válasz erre: Csíkos mézes szeletek
2008-10-25T20:52:57+02:00
2008-10-25T20:52:57+02:00
husibogyó
tanúsítom, hogy isteni jó lett! :))
https://eleuszisz.blog.hu/2007/08/28/szolos_csirke/full_commentlist/1#c3740795
Válasz erre: Szőlős csirke
2008-10-25T20:15:52+02:00
2008-10-25T20:15:52+02:00
cili
Köszönöm, ez biztos finom!!!
https://eleuszisz.blog.hu/2008/10/23/csikos_mezes_szeletek/full_commentlist/1#c3738965
Válasz erre: Csíkos mézes szeletek
2008-10-25T16:09:46+02:00
2008-10-25T16:09:46+02:00
iluj
Bocsánat, de "Kipécéztelek". Nézzél be a blogomra, ott van a játék leírásam ha érdekel.
https://eleuszisz.blog.hu/2008/10/23/csikos_mezes_szeletek/full_commentlist/1#c3736676
Válasz erre: Csíkos mézes szeletek
2008-10-25T07:40:42+02:00
2008-10-25T07:40:42+02:00
iluj
Ngyon guszta. Külön jól áll neki, hogy nem sikerült tökéletesen szeletelni. Attól olyan cukrászdás hatása lenne. Gondolj arra, hogy ez most rusztikus stílusú. Most megyek és falok valami krémesen-csokisan-finomat, mert a látvány elcsábított;))
https://eleuszisz.blog.hu/2008/09/15/mindenfele_almalekvar/full_commentlist/1#c3732674
Válasz erre: Mindenféle almalekvár
2008-10-24T15:00:45+02:00
2008-10-24T15:00:45+02:00
Viki
Elnézést, ha butaságot kérdezek, de le kell darálni a mákot?
https://eleuszisz.blog.hu/2008/10/12/churchhella/full_commentlist/1#c3732517
Válasz erre: Churchkhela
2008-10-24T14:29:34+02:00
2008-10-24T14:29:34+02:00
Viki
Vízvári Mariska szakácskönyvében mustkolbász néven szerepel ez a csemege.
https://eleuszisz.blog.hu/2008/10/23/csikos_mezes_szeletek/full_commentlist/1#c3727214
Válasz erre: Csíkos mézes szeletek
2008-10-23T17:25:48+02:00
2008-10-23T17:25:48+02:00
Anita
Nagyon guszta. Köszi a receptjét, biztos meg fogom csinálni. ;)<br />
A többi receptet is elmentettem, úgyis valami újdonságra vágyom karácsonykor.
https://eleuszisz.blog.hu/2008/10/19/adventi_sutemenyek/full_commentlist/1#c3689919
Válasz erre: Adventi sütemények
2008-10-20T07:54:07+02:00
2008-10-20T07:54:07+02:00
kph
Hűha, na most nagyon örülök,m hogy holnap találkozunk az őrült titkos projekt keretében. Veled is persze, de a sütikkel....:)))
https://eleuszisz.blog.hu/2007/10/21/adventi_keksz/full_commentlist/1#c3685500
Válasz erre: Adventi keksz
2008-10-19T11:39:59+02:00
2008-10-19T11:39:59+02:00
Démétér
http://blog.hu/user/41275
Idén alma helyett három nagy kanál tejfölt tettem a cuccba - isteni lett!
https://eleuszisz.blog.hu/2008/10/07/felbuktam_a_kuszobon/full_commentlist/1#c3685495
Válasz erre: Felbuktam a küszöbön
2008-10-19T11:39:03+02:00
2008-10-19T11:39:03+02:00
Démétér
http://blog.hu/user/41275
Köszönöm, már jól vagyok :)
https://eleuszisz.blog.hu/2008/10/07/felbuktam_a_kuszobon/full_commentlist/1#c3685076
Válasz erre: Felbuktam a küszöbön
2008-10-19T10:19:56+02:00
2008-10-19T10:19:56+02:00
Tina
Remélem, azóta jobban vagy!!<br />
A vedszőlős-miegyéb képek oylan gyönyörűek! (A mienk itthona kerítés tövében úgy fél méter magas, ennyire futotta neki tavasztól, bíztatjuk lelkesen...!:-))
https://eleuszisz.blog.hu/2008/10/12/churchhella/full_commentlist/1#c3634844
Válasz erre: Churchkhela
2008-10-14T06:29:36+02:00
2008-10-14T06:29:36+02:00
Démétér
http://blog.hu/user/41275
Köszönöm, köszönöm! Igen, tényleg, valószínűleg festék nélkül nem ilyen, de az íze nem lehet rossz. Köszi még egyszer!
https://eleuszisz.blog.hu/2008/10/12/churchhella/full_commentlist/1#c3631693
Válasz erre: Churchkhela
2008-10-13T19:32:59+02:00
2008-10-13T19:32:59+02:00
cinnamon
Találtam neked :-) ez a bigyusz Churchkhela – grúzul, vagy Pestil Cevizli Sucuk – törökül:<br />
Alaprecept, 2 kukachoz:<br />
40 fél dió vagy egész mogyoró (a bokron termő, gömböcebb fajta)<br />
1,5 l fehér szőlőlé (vagy must?)<br />
¾ bögre cukor (gondolom, ehelyett lehet méz is)<br />
1 bögre liszt<br />
porcukor<br />
Fűzzünk tűbe egy 30 centi hosszú, stapabíró madzagot, és kössük össze a végeit. Fűzzük fel a magokat, toljuk a felüket a madzag egyik végéhez, a másikat a másikhoz, majd hajtsuk félbe a zsinórt. <br />
Egy mély lábosban keverjük a szőlőléhez a cukrot, folytonos keverés közben melegítsük, amíg felolvad. Öntsük a lisztet egy keverőtálba, és lottyantsuk hozzá lassan a szőlőlé felét, folyamatosan kevergetve, hogy ne legyen csomós. Aztán az egész kutyulmányt öntsük vissza a lábosba a maradék szőlőléhez, és forraljuk fel. 15 percig gyöngyöztessük, amíg kicsit besűrűsödik. Ezt követően gyertyaöntőt kell játszani: megfogjuk a közepén a madzagot, hogy a két végén lelógjon a diós-mogyorós rész, és belelógatjuk a szirupba. Megvárjuk, amíg megszárad kicsit, majd kb. nyolcszor-tízszer megismételjük. Négy napig szárítjuk, majd megporcukrozzuk. Tálalás előtt fel lehet karikázni, de előtte ne felejtsük el kihúzni a madzagot.<br />
Szerintem kedvedre variálhatod aszalmányokkal is, de hogy ilyen színe festék nélkül nem lesz, az tuti.
https://eleuszisz.blog.hu/2007/10/21/adventi_keksz/full_commentlist/1#c3612468
Válasz erre: Adventi keksz
2008-10-10T22:17:24+02:00
2008-10-10T22:17:24+02:00
Démétér
http://blog.hu/user/41275
Szia! Van, illetve lesz, persze. Jelentkezni itt tudsz: <a rel="nofollow" href="http://babafalva.hu/wordpress/?page_id=140">babafalva.hu/wordpress/?page_id=140</a> (Ne aggódj, nem csak kismamák járhatnak :))
https://eleuszisz.blog.hu/2007/10/21/adventi_keksz/full_commentlist/1#c3609403
Válasz erre: Adventi keksz
2008-10-10T15:29:10+02:00
2008-10-10T15:29:10+02:00
Zsuzsi
szia! <br />
idén is van karácsonyi-készülődős tanfolyamod? Ha igen, hol tudok rá jelentkezni?
https://eleuszisz.blog.hu/2008/10/07/felbuktam_a_kuszobon/full_commentlist/1#c3577271
Válasz erre: Felbuktam a küszöbön
2008-10-07T20:20:27+02:00
2008-10-07T20:20:27+02:00
Démétér
http://blog.hu/user/41275
A kisujjadat??? Vigyázz rá, az a legaranyosabb :) A karácsony tényleg gyógyító, szervezem lelkesen.
https://eleuszisz.blog.hu/2008/10/07/felbuktam_a_kuszobon/full_commentlist/1#c3576754
Válasz erre: Felbuktam a küszöbön
2008-10-07T19:34:28+02:00
2008-10-07T19:34:28+02:00
iluj
Sajnálom, hogy így jártál. Bár tudom, hogy nem vigasztal, de én meg rendszeresen eltöröm a lábamon akisujjamat. Valahogy elakad. Hát normális dolog ez? <br />
Remélem gyorsan elmúlik a fájdalmad és addig is pihensz. Gondolkodj az idei karácsonyon, annak a gondolata is gyógyít ;))
https://eleuszisz.blog.hu/2008/10/07/felbuktam_a_kuszobon/full_commentlist/1#c3576578
Válasz erre: Felbuktam a küszöbön
2008-10-07T19:16:47+02:00
2008-10-07T19:16:47+02:00
Démétér
http://blog.hu/user/41275
Köszönöm szépen! <br />
<br />
Ha csak az nem használ a küszöbnek, hogy most a bal térdemmel beljebb ütöttem, akkor ez bizony így marad :)
https://eleuszisz.blog.hu/2008/10/07/felbuktam_a_kuszobon/full_commentlist/1#c3575964
Válasz erre: Felbuktam a küszöbön
2008-10-07T18:16:07+02:00
2008-10-07T18:16:07+02:00
Balázs
Nekünk is van a lakásban egy utólag beépített ajtóküszöb. Családunk tagjai, de barátaink egyik kedves időtöltése benne elesni. Sajnos hatalmasat lehet benne zakózni! Én bizony fogok valamit vele csinálni. Teljesen átérzem a helyezeted. <br />
Amúgy - bár férfi vagyok, s kicsit nőies a témakör - de szuper a blog! Grat!
https://eleuszisz.blog.hu/2008/10/07/felbuktam_a_kuszobon/full_commentlist/1#c3574136
Válasz erre: Felbuktam a küszöbön
2008-10-07T15:48:03+02:00
2008-10-07T15:48:03+02:00
Démétér
http://blog.hu/user/41275
Már jobb is, de a chilit ma harcsához fogom használni, ha elsántikálok vacsorát alkotni :)
https://eleuszisz.blog.hu/2008/10/07/felbuktam_a_kuszobon/full_commentlist/1#c3574010
Válasz erre: Felbuktam a küszöbön
2008-10-07T15:41:02+02:00
2008-10-07T15:41:02+02:00
cinnamon
Én tegnap az itteni Operában estem hatalmasat a lépcsőn, lefelé :-/ vannak ilyen napok. Burkolózzunk stólába és csilis-forrócsokizzunk. Elmúlik. Kitartás!
https://eleuszisz.blog.hu/2008/09/15/mindenfele_almalekvar/full_commentlist/1#c3554027
Válasz erre: Mindenféle almalekvár
2008-10-05T19:19:14+02:00
2008-10-05T19:19:14+02:00
Démétér
http://blog.hu/user/41275
Szia Zsuzsi! A közértben kapható dzsemfixek teljesen jók, és a fele kell a lekvárhoz: 2,5 kg almához két zacskónyi. Sajnos nem érdemes elhagyni a lekvárból, mert egyébként elég folyós, és túl sok cukrot sem használok, így hamar romlana.
https://eleuszisz.blog.hu/2008/09/15/mindenfele_almalekvar/full_commentlist/1#c3553872
Válasz erre: Mindenféle almalekvár
2008-10-05T18:56:24+02:00
2008-10-05T18:56:24+02:00
Zsuzsi
Nagyon finomnak néznek ki a lekvárok! Tele is vagyunk almával, szóval már csak bele kell fogni. Az lenne a kérdésem, hogy mi az a zseléfix amit beleteszel? Nem is keveset, az elsőben 4-et, a többiben már dzsemfix (ugyanaz?). Ez feltétlenül szükséges? Dzsemfixet láttam a boltban, de eléggé drága volt, mi amúgy a lekvárokba nem szoktunk tenni, de almából még sose csináltunk, lehet h ebbe jobb lenne? Köszi a választ!
https://eleuszisz.blog.hu/2008/10/01/tinanak_es_mas_szokeknek_oszre_szeretettel/full_commentlist/1#c3551847
Válasz erre: Tinának és más szőkéknek, őszre, szeretettel
2008-10-05T13:57:41+02:00
2008-10-05T13:57:41+02:00
Bartha Kata
A pertolkék, hát igen nagy divat idén, én ősz típus vagyok, de nagyon szeretem a ruhatáramban és sajnos az arcomon is ...
https://eleuszisz.blog.hu/2008/10/01/bogrek_szilkek_cseszecskek/full_commentlist/1#c3532468
Válasz erre: Bögrék, szilkék, csészécskék
2008-10-03T06:25:50+02:00
2008-10-03T06:25:50+02:00
Emptidiot
Nagyon színvonalas, érdekes blog, gratulálok!
https://eleuszisz.blog.hu/2008/10/01/bogrek_szilkek_cseszecskek/full_commentlist/1#c3529578
Válasz erre: Bögrék, szilkék, csészécskék
2008-10-02T19:42:13+02:00
2008-10-02T19:42:13+02:00
cinnamon
Már nem emlékszem, hol olvastam az évszakbögrés családról. Ők minden negyedév elején új bögrekészletet használtak: télen pirosbogyósat, tavasszal tulipánosat, nyáron gyümölcsöset, ősszel hulló faleveleset. Nekem tetszik :-)
https://eleuszisz.blog.hu/2008/10/01/tinanak_es_mas_szokeknek_oszre_szeretettel/full_commentlist/1#c3528589
Válasz erre: Tinának és más szőkéknek, őszre, szeretettel
2008-10-02T17:31:19+02:00
2008-10-02T17:31:19+02:00
Tina
Jujmitkaptaaaam!:-) Köszi!
https://eleuszisz.blog.hu/2008/10/01/oszi_sminkszinek/full_commentlist/1#c3519102
Válasz erre: Őszi sminkszínek
2008-10-01T19:48:25+02:00
2008-10-01T19:48:25+02:00
Démétér
http://blog.hu/user/41275
Szép jó estét! Megpróbálok találni neked fotót - van olyan barna is, ami jól áll, de a padlizsán, sötét mályva, sötétszürke, sötétpiros, rozé, galambszürke mind-mind jó, és a te színeiddel némi petrolkéket vagy mohazöldet tehetsz mellé. Nem kell minden őszi sminknek narancsbarnának lennie :)
https://eleuszisz.blog.hu/2008/10/01/oszi_sminkszinek/full_commentlist/1#c3518860
Válasz erre: Őszi sminkszínek
2008-10-01T19:22:54+02:00
2008-10-01T19:22:54+02:00
Tina
Szőke hajú, rózsaszínes bőrű pasztell nyár típusnak milyen őszi sminkszínek jöhetnek szerinted...? Ezzel az egyel mindig bajban vagyok - a barna jól áll(hat) vagy sem?
https://eleuszisz.blog.hu/2008/10/01/bogrek_szilkek_cseszecskek/full_commentlist/1#c3518853
Válasz erre: Bögrék, szilkék, csészécskék
2008-10-01T19:21:21+02:00
2008-10-01T19:21:21+02:00
Tina
Begrék...! Nincs itthon két egyforma, tartalom és hangulat határozza meg, éppen melyiket kapom elő... A kínait, az angolosat, a rusztikus pettyeset (kerámiás ismerőstől személyesen nekem csinálva:-)), a snassz liptonost, az öblös cicásat, a pillangósat... etc. etc. Imádom őket, köszi én is!:-)
https://eleuszisz.blog.hu/2008/10/01/bogrek_szilkek_cseszecskek/full_commentlist/1#c3516609
Válasz erre: Bögrék, szilkék, csészécskék
2008-10-01T15:43:35+02:00
2008-10-01T15:43:35+02:00
cinnamon
Ó, az utolsó kép forró kakaójában a pillecukorkák, enyhén olvadt külsővel... de rég ittam ilyet - nem is szeretem a pillecukrot annyira, de szép emlékeket idéz, köszönöm!
https://eleuszisz.blog.hu/2008/09/27/sotet_ruzs_felnotteknek/full_commentlist/1#c3491258
Válasz erre: Sötét rúzs felnőtteknek
2008-09-29T12:28:02+02:00
2008-09-29T12:28:02+02:00
Démétér
http://blog.hu/user/41275
Az egy gyönyörű smink, még ha utólag macerálták is a fotót - én is nagyon szeretem.
https://eleuszisz.blog.hu/2008/09/27/sotet_ruzs_felnotteknek/full_commentlist/1#c3488765
Válasz erre: Sötét rúzs felnőtteknek
2008-09-29T10:32:28+02:00
2008-09-29T10:32:28+02:00
Bartha Kata
Szia Adrienn!<br />
Váá a szőke hölgy sminkje szinte tökéletes...<br />
Kiváncsian várom a folytatást!
https://eleuszisz.blog.hu/2008/09/27/gyerektorta_kezdo_haziasszony_modra/full_commentlist/1#c3485306
Válasz erre: Gyerektorta kezdő háziasszony módra
2008-09-28T18:29:16+02:00
2008-09-28T18:29:16+02:00
Démétér
http://blog.hu/user/41275
Szerintem ne zavartasd magad :) A tetejére cukorgyöngy helyett tegyél csokiforgácsot vagy tejszínrózsákat, és roppant felnőttes külleme lesz.
https://eleuszisz.blog.hu/2008/09/27/gyerektorta_kezdo_haziasszony_modra/full_commentlist/1#c3485267
Válasz erre: Gyerektorta kezdő háziasszony módra
2008-09-28T18:24:38+02:00
2008-09-28T18:24:38+02:00
kph
Hú, ez nagyon nyami:) és egyszerű is, sztem sikere lesz a portálon is.<br />
<br />
Én ,ár gyötröm az agyam, hogy kitaláljak valamilyen alkalmat, amire el lehet készíteni. Nagyon ciki lenne a párom szülinapjára megcsinálni??:))
https://eleuszisz.blog.hu/2008/09/23/likorok_gyumolcsbol/full_commentlist/1#c3454053
Válasz erre: Likőrök gyümölcsből
2008-09-25T00:32:58+02:00
2008-09-25T00:32:58+02:00
Bartha Kata
Kedves Adrienn!<br />
Nagyon hiányoltalak az elmúlt időben, örülök, hogy újfennt vagy:). A sminkblogot folytatod-e?<br />
Még annó naponta ránéztem...<br />
Üdvözlettel: Bartha Kata
https://eleuszisz.blog.hu/2008/09/23/likorok_gyumolcsbol/full_commentlist/1#c3445639
Válasz erre: Likőrök gyümölcsből
2008-09-24T09:19:18+02:00
2008-09-24T09:19:18+02:00
Démétér
http://blog.hu/user/41275
Tök jókat tudsz kérdezni, és köszi értük: ezeket az információkat mindig kifelejtem. <br />
<br />
Legalább hat hetet, és legfeljebb három hónapot álljanak a likőrök. Néha lögyböljük-rázzuk fel őket, de nem kell szokást csinálni belőle: ha hetente egyszer megtesszük, az is elég. Fagyasztott gyümölcsből dolgozhatunk, természetesen, talán hamarabb is jelentkezik a sikerélmény, mert hamarabb engedik a színüket.
https://eleuszisz.blog.hu/2008/09/23/likorok_gyumolcsbol/full_commentlist/1#c3445566
Válasz erre: Likőrök gyümölcsből
2008-09-24T09:07:20+02:00
2008-09-24T09:07:20+02:00
Dike
EZek csodaszépek! Van 1-2 kérdésem azért, hátha másnak is érdekes lehet. Mennyi a minimum és a maximum idő, amig állnia kell/lehet? Kell-e kevergetni/rázogatni időközben? Áfonyából, szederből jó-e a fagyasztott?
https://eleuszisz.blog.hu/2008/09/21/kandirozott_gyomber/full_commentlist/1#c3431057
Válasz erre: Kandírozott gyömbér
2008-09-22T17:56:33+02:00
2008-09-22T17:56:33+02:00
Démétér
http://blog.hu/user/41275
Szia Hecuba! Isten hozott, köszönöm a kedves szavakat! :)
https://eleuszisz.blog.hu/2008/09/21/kandirozott_gyomber/full_commentlist/1#c3430385
Válasz erre: Kandírozott gyömbér
2008-09-22T16:49:47+02:00
2008-09-22T16:49:47+02:00
Hecuba
Szia!<br />
Eddig nem írtam a blogodra, de lelkes és rendszeres olvasója vagyok régóta, szeretem, mert emberi, barátságos, és olyan "otthonos". Nagyon örülök,hogy visszatértél!
https://eleuszisz.blog.hu/2007/08/31/marlenka/full_commentlist/1#c3412417
Válasz erre: Marlenka
2008-09-19T22:10:46+02:00
2008-09-19T22:10:46+02:00
csőrike87
A diós marlenka receptje már a könyökömön jön ki...Csokisat akarok!:Dnem tudja valaki a receptjét,mert még sehol nem találtam meg:(és nagyon szeretném kipróbálni:)