Ha ebben a nyári katlanban van elég hősiesség bennünk, akkor vegyük elő a grillcuccokat. Akár a kicsi konyhait, elég lesz.
Vegyünk elő egy ciabattát, ha nem kapunk a közértben, akár meg is süthetjük. A frissen sült, foszlós-illatos papucskenyérke isteni finom. Nos tehát: vágjuk ketté, és a vágási felülettel fölfelé dobjuk a grillre. Tegyünk mellé egy felszeletelt paradicsomot, ezt picit hintsük meg olívaolajjal - minimális kell csak! És tegyünk melléjük két-három karika kemény juhsajtot is. Pirítsunk meg mindent, aztán a ciabattát töltsük meg fodros, színes salátalevelekkel, halmozzuk rá a grillezett paradicsomot, aztán a sajtot, néhány levélke bazsalikom, jöhet rá néhány karika friss, grillezetlen paradicsom, és egy kevés Worcester-szósz. Jó étvágyat!